Welcome to IKAZETRISYA'S Official Blog . Feel free to browse and read my posts . Cheer Up !

campur , tolak , sama dengan ?

Helo readers !
sorry dah lama tak update blog ! takde ape  sangat nak update . just nak share feeling jea . cehhh -.-

haritu , tak tau la mcm mana , adik aku ada bagi dengar 1 lagu ni , sedap . mmg layan ahh kan , aku tak pernah tau pun pasal kewujudan lagu tu . tajuk die PELENGKAP HIDUPKU . kesian kan ? lagu tu dah lama , tapi aku baru nak tau . pfft .

so bila dah dengar lagu tu , aku pun mula lah nak tangkap jiwang plak kan ? blahhh -.-
bila start dengar lagu tu , aku tetibe teringat kat HALIM HAFIZ . hurmm . nk wat cmne kan ? tetibe teringat .
dengan selamba badak aku ni pun , aku text dyea "  I MISS YOU " . eh ? peduli ape ? aku yang rase . sukehati laaa -.-''

ade respond . (suka pun ade) . and dyea pun reply benda yang sama . gila tak happy ?! pfft . malu gak senanye kan ? eh tapi peduli ape aku kan ? janji lepas dah ape aku nak cakap :/

so ade la bape kali kiteorang msg , tak lama . sebab time tu dyea kate da kat airport , tgu flight yang dah delay bape jam tu , nak g japan . kire nasib baik ahhh kan , aku sempat text before dyea g japan :'(



start dari tu gak ahh aku dok memekak mekak nyanyi lagu tu :) sampai siap cari chord guitar , nak cover lagu tu -.-'' ( macam suare kau sedap sgt jea ) kesian kan ? lagu dah lama , aku baru nak terhegeh hegeh -___-

tu jea kot wat masa ni -..-'' byee :)

p/s: imissyouhalim!

No comments: