Welcome to IKAZETRISYA'S Official Blog . Feel free to browse and read my posts . Cheer Up !

Windows Live Writer 2011

Ahahahahah . ape kene dengan tajuk ni ? ada kene mengena ! sebab  ? sebab kali ni lain sikit , coz aq xpost blog mcm biase ,

**pegi browser , type blogger , log in , create new post ! ahhh lecehnyaaa !

kali ni , aku dah cuba , try , test , send , post , hantar (sila jangan cuba bahasa ni dalam exam korang  -.-‘’ ) guna WINDOWS LIVE WRITER by WINDOWS ESSENTIALS 2011 . so sape2 yg ade tu boleh lah teraiiiii yeee ? Smile and sape2 yang xde tu bleh lah download windows live esentials ni , untuk mempercepatkan lagi proses blogging korang yang menggila tu Winking smile

tu je pun nak update . nak cuba try test send post hantar guna windows live essentials Smile with tongue out

sekian, terima kasih ^^

xoxo,

Ikazetrisya

No comments: