Welcome to IKAZETRISYA'S Official Blog . Feel free to browse and read my posts . Cheer Up !

REP TO BICARA MAK DARA ; Apa Yang Sedang Para Blogger Buat Di Kala Dan Saat Ini?

Apa yang blogger sorang ni wat ?
 HAHA . tu soalan Mak Dara yg belum tido g tu kan :P
So jawapan nyaaaaaaaa~ 

ONLINE ! !

hahaha , bace status orang , like status orang , komen - komen wall orang , bace blog orang , tips tu , tips ni , cewahhh . sambil2 tu sembang - sembang dengan housemate , tengok tv , makan kuih . ehehe . banyak pulak kan ? nak buat macam mane , bosan lah kate kan . nak tido tak mengantuk, nak keluar ? nak pegi mane je kan ? ngeheheh . so tu jela yang boleh di buat mase - mase macam ni , termasuklah meng-reply post Mak Dara  ni kan . hehehe . 

( boleh click tulisan mak dara tu kalau nak terjah blog makdara )
BYEE :]

MyHotComments.com


1 comment:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

walaweiiii banyak nyer aktiviti Ika malam malam macam ni.. Aktiviti Kak Adza makan rambutan je huhuhuhu... tks ika for this lovely entry.. muahhh =)